Categories
Comunicare

Ratez Webstock 2012


Săptămâna trecută a fost anunțat Webstock 2012, conferința dedicată social media și la care am fost voluntar acum doi ani. Va avea loc pe 28 septembrie, la Marriot și, din păcate, îl voi rata cu grație, pentru că pe 29 organizez următorul eveniment Xteria și e mult de muncă (deh, mulți DJ). Așadar:

Webstock 2012 va incepe cu doua conferinte succesive, ce isi propun sa aduca un mix al celor mai eficiente instrumente, strategii de promovare si oportunitati din social media, completate de informatii de ultima ora despre tehnologiile si aplicatiile din domeniu. A doua parte a conferintei va include trei micro-evenimente derulate in paralel, ce vor aborda subiecte majore din online despre retelele sociale, blogging si viitorul tehnologiei.

Conferintele vor fi urmate de ceremonia de decernare a premiilor – Gala Webstock Awards, ce isi va anunta castigatori si de petrecerea Webstock, care va incheia ziua.

Evenimentul va fi transmis si anul acesta live pe Internet. Cei interesati sa participe pot solicita o invitatie gratuita, in limita locurilor disponibile, la adresa: www.webstock.ro

Binențeles că și în acest an se caută ambasadori Webstock.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.