M-am bucurat când am aflat că toate personajele Marvel vor ajunge sub bagheta lui Kevin Feige, șeful Marvel Studios. Publicul vrea să vadă un duel Hulk – Wolverine și un film decent Fantastic 4.

Numai că revenirea asta face parte dintr-un deal mult mai mare, cel în care Disney preia aproape tot business-ul Fox. De atunci tot aud că Disney devine mult prea mare. Primii care simt această presiune sunt cei de la Netflix. Au anulat deja 3 seriale cu eroi Marvel (Iron Fist, Luke Cage, Daredevil) și vor concura în acest an cu propriul serviciu de streaming al celor de la Disney.

Așa că nu e de mirare că dimensiunea uriașă a celor de la Disney s-a văzut foarte bine în Ralph Breaks The Internet, urmarea popularului film Wreck-It-Ralph. Pe parcursul a câtorva minute, prin fața ochilor s-au derulat Stormtrooperi, personaje Marvel și prințesele Disney. Coloana sonoră e îmbibată de temele celebre, Star Wars primind vreo 30 de secunde din partea regizorului. Până și celebrul Wilhelm Scream își face apariția.

Filmul conține toate lucrurile care îl fac bun pentru copii și toate chestiile care atrag adulții: referințele populare și câteva teme filosofice. Merită să cauți ceva mai bun, în condițiile în care ai tot ce-ți trebuie? Cam așa poate fi rezumat Ralph Breaks The Internet.

Se râde mult și bine, iar multitudinea de cameo-uri au ținut în scaun pe toată lumea. Aș zice că e cel mai bun film al anului, dar n-am văzut încă Spider-Man: Into the Spiderverse.

PS: Cel mai amuzant moment al filmului aparține Meridei.