Aseară am fost la întâlnirea pe care Radion6 a organizat-o cu o mână de fani din România. Cine e Radion6? Numele său nu spune prea multe, însă în ultimii 6 ani a tot produs muzică, iar viitorul îi poate aduce multe lucruri bune. Beneficiază de suportul marilor artiști ai muzicii electronice (Sander van Doorn, Armin van Buuren, Tiesto, Gareth Emery și mulți alții) și la întâlnirea de aseară.

Cele mai interesante povești sunt cele de la început, povestea lui Ruud (căci așa a fost botezat) începând cu niște viniluri, un set de o oră înregistrat pe ascuns de fratele său și trimis mai departe către un club. Probabil că cele mai cunoscute producții se leagă de cele ale lui Sander van Doorn: albumul Eleve11 poartă și semnătura lui Ruud. Un alt mare artist se bucură de semnătura sa, dar despre asta veți afla în vară.

Până una alta a fost un tip foarte relaxat, amabil, a răspuns întrebărilor și a dat autografe și CD-uri (pe care abia aștept să îl ascult). Am făcut împreună haz de necaz de amânarea Ministry of Sound din cauza zăpezii, spunând că Sensation White a ajuns mai devreme în România și am ascultat cum discută cu Andra despre relația DJ-public la un eveniment.

Așa că fiți cu ochii pe Ruud (ori pe facebook, ori pe Twitter) pentru că în viitorul apropiat vom auzi piese bune.

“Track sounds great! Full support here! Radion6 is unstoppable!” (Gareth Emery)