Protestul Roșia Montană: un alt dans al pinguinului

Revin pe subiectul Roșia Montană, pentru că unii oameni din Piața Universității sunt duși rău cu bila. După ce oamenii au fentat jandarmii și au ocupat un bulevard întreg (motivul fiind ca nu li s-a dat voie să ocupe Bd. Magheru), protestatarii care n-au avut bani de bilet către Vamă sau Roșia Montană s-au așezat cu cortul fix în mijlocul străzii. Ce contează că toate RATBurile erau blocate? Când le-am atras atenția că fac viața grea unor oameni care n-au legătura cu protestul sau cu Ponta, a început valul de ironii. Pentru că da, așa convingi lumea că tu urli pentru ceva ce contează. Și măcar de-ați urla pentru ceva concret.

Altfel la protest există “o atmosferă festivă” și “multe fețe zâmbitoare”. Rămâne ca în seara asta să vedem un dans al pinguinului, ca pe vremurile protestelor de la Palatul Victoriei. Ca să fie bine, să nu fie rău.

1 Comment

  1. fiecare cu problema lui, uni au o problema cu poluarea si distrugerea unei zone foarte frumoase cu o istorie bogata, altii au o problema cu traficul RATB.

    PS: Sunt curios cum ti s-ar fi parut daca protestatari incendiau autobuzul, doar la proteste ar trebui sa existe numai furie si ura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.