Propun bloggeri la Eurovision

În seara asta (ieri, dacă mă iau după ceas) am văzut o gașcă de bloggeri care s-au adunat, s-au distrat și au cântat, toate acestea pentru o cauză nobilă. Rând pe rând, onlinerii s-au urcat și au cântat ce știu ei mai bine: Ochii tăi, Ploaie în luna lui marte, Boulevard of Broken Dreams, Three little birds, Ain’t no sunshine, Use somebody, Can’t help falling in love, Vara la țară, și multe altele care ar trebui să se afle pe o compilație pe numele Muzica 2.0.

Sincer nu văd de ce nu s-ar face astfel de evenimente mai des, mai ales că bloggerii au luat-o destul de serios: s-au dus la repetiții, au făcut vocalize, au făcut pauze lungi în vorbire (ceea ce e cam greu pentru un blogger, nu?), au băut ou crud, au comandat băuturi fine și au stat în rulote confort 1. Acum serios, pentru astfel de cauze merită să investești timp și emoții, iar pentru acest lucru onlinerii din seara asta merită niște pălării la picioarele lor (evident ale noastre).


Comments

One response to “Propun bloggeri la Eurovision”

  1. […] că după Acoustic Bloggers a trebuit să mă retrag în bârlogul de Pantelimon, așa că am făcut o scurtă plimbare prin […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.