Programul complet la Untold Festival

Așteptam asta de ceva timp, așa că publicarea programului complet pe pagina Untold Festival m-a prins făcându-mi planuri și trasee prin tot Clujul.

Day 1 – Faithless și Tiesto

Prima zi îmi aduce și unul dintre motivele pentru care am ținut să ajung la a doua ediție Untold Festival: Faithless. Pe Sister Bliss o văzusem deja la lucru în București, la Turbohalle, însă Maxi Jazz era extrem de dorit de public. Sunt curios și de australiencele Nervo, că tot au crescut enorm în ultimii ani.

Revenirea lui Fedde Le Grand e mereu binevenită, mai ales că la prima ediție a avut un set bun de tot. Va fi a treia oară când îl văd la lucru și nu văd de ce m-aș sătura de stilul său. Cireașa de pe tort a serii va fi Tiesto. Da, olandezul nu mai bagă trance de ani buni, dar are seturi bestiale și mai strecoară ceva hituri ale “vremurilor bune”, special pentru cei care încă tânjesc după vremurile tinereții.

De la Dimitri Vegas & Like Mike nu am cine știe ce așteptări. Anul trecut au venit, au pus niște melodii una după alta, winamp style, au strâns niște voturi în topul DJ Mag și s-au cărat.

IMG_2250

Day 2 – Suprapuneri

Vineri va fi un pic mai complicat să ajung la toată lumea. Pe parcursul a cinci ore, la Polivalentă și pe Arenă vor intra Eats Everything, Seth Troxler, Hardwell, Tujamo și Steve Lawler.

Va fi o “bătălie” a două stiluri extrem de populare: big room-ul specific marilor festivaluri și tech-ul pe care românii îl consumă ori de câte ori au ocazia.

IMG_2249

Day 3 – Armin și restu’

Ziua de sâmbătă se rezumă la olandezul pe care îl știți după melodia aia pe care a scos-o cu tipa de la Nightwish. Dacă vreți să încercați și alte nume, ar trebui să vă faceți timp pentru twoloud, musai Sasha și, binențeles, W&W.

De notat la a treia zi de Untold este că va mixa și Manuel Riva, jumătatea tăcută a grupului Deepcentral.

IMG_2248

Day 4 – Mix de nume bune

Atracția serii va fi Martin Garrix, precedat de Afrojack, însă nu trebuie ratați Parov Stelar, Lost Frequencies, Sharam, John Digweed, Dubfire și Dub FX.

IMG_2247

Pentru că se pot întâmpla multe până la debutul festivalului, programul acestuia poate suferi modificări. Adică io nu știu ce-or să facă Dimitri Vegas și Like Mike dacă uită stick-ul de memorie prin aeroport…

PS: vine și Hodor la Untold (mixează sâmbătă, la 11) 😀

IMG_2246


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.