Categories
Relax

Profesorii de sport mi-ar fi câștigat mai repede respectul dacă ștergeau cu mine pe jos la Counter-Strike

Am avut profesori OK de sport. Serioși când venea vorba de făcut toate exercițiile, mai ales diagonalele în viteză, înțelegători că tot ce voiam este să batem mingea în sală sau pe teren.

Cu toate astea, mi-ar fi câștigat mult mai repede respectul dacă i-aș fi văzut pe serverul de Counter-Strike 1.6, dând headshot-uri și umilințe cu cuțitul. În general, începutul adolescenței este dominat de părerea că adulții nu-s cine știe ce. Plus că nici măcar nu înțeleg ce e la modă, ce le place elevilor atunci când ies de la ore.

Așa că vestea unui profesor de sport din Brooklyn, care a fost concediat pe motiv că băga Fortnite cu elevi de 11 și 12 ani m-a luat un pic prin surprindere. De obicei, când auzi de profesori și de elevi cu astfel de vârste, te aștepți la tot ce e mai rău. În cazul de față, profesorul a procedat cât se poate de normal:

“As a teacher, you reach out the best you can. These kids talk about video games,” Belsky said on Monday. “I said, ‘If you can get this work done, maybe I’ll play against you. I saw their eyebrows go up,” he said, adding that he told the kids to get “parental consent” before playing against him.

Via

Nu știu dacă sensibilitatea societății americane față de incidentele armate în școli a dus la concedierea profesorului, pentru că în final s-a ajuns la ruperea contractului pe baza performanței generale. Deși omul n-a avut o problemă în 8 ani de carieră.

Anyway, citiți articolul din care veți afla că gamingul în general nu este permis între elevi și profesori. Ceea ce mie îmi pare o oportunitate ratată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.