Privește cerul cu Adobe Photoshop 2021

scris de

in

Cel mai recent update a adus funcția de Sky Replacement. Nu e o noutate, concurența o avea deja de ceva timp, ba chiar are setări ceva mai rafinate. În orice caz, având în vedere popularitatea Photoshop, așteptați-vă să dați pe internet de fotografii suspect de bune.

M-am jucat un pic cu funcția asta și concluzia este că implementarea este ok. Nu ai multe opțiuni de cer spectaculos, dar pot fi adăugate altele suplimentar. Mă aștept ca următoarele update-uri minore să mai populeze secțiunea. Apropo, găsiți funcția în Edit – Sky Replacement. Bun – acum cu niște exemple:

Fotografie originală.
Ceva nori care sparg monotonia.
“Iar se-adună norii a furtună”

Setările default afectează și planul de jos, astfel încât diferențele dintre cele două (planuri) să nu fie atât de mari. Cu toate astea, dacă faceți o poză la prânz, nu vă așteptați să-i trântiți un cer de apus și să se vadă totul ca în realitate. De-asta e mai bine să folosiți o fotografie făcută seara.

Mi-e cam dor de Budapesta. Mi-ar fi și mai dor dacă ar avea niște apusuri mai cu miez.
Altă mâncare de gulaș.

Pe lângă funcția de înlocuire a cerului, Adobe a lansat și noi filtre (Neural Filters) care îi vor ajuta pe cei care se ocupă de portrete. Nu e chiar la fel de eficient precum clone stamping, dar avantajul e că durează mult mai puțin. Vedeți aici cum funcționează.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.