Categories
Comunicare

Printre studentii de anul I


Luni am onorat invitația unei doamne profesor și am fost la deschiderea anului universitar la Facultatea de Litere, specializarea Comunicare și Relații Publice. E același lucru pe care l-am văzut în fiecare an: multe fete și câțiva băieți. S-a vorbit despre așteptări, despre organizare, s-a transmis și un mesaj din partea Adelei Rogojinaru.

Ajunși la capitolul organizare și vizite pe la secretariat și biblioteci, m-am trezit să ridic mâna și să le spun noilor studenți că cel mai deștept lucru pe care pot să îl facă este să iasă în acest weekend. Toți. Să se cunoască, doar vor împărți același amfiteatru timp de trei ani și vor chiuli mai toți prin Edgar’s Pub, Yellow sau Centrul Vechi. Sper să mă asculte, până la urmă sunt un venerabil pe lângă ei.

Mai important de atât este ce a spus unul dintre profesori: trebuie ca noii studenți să își dea seama foarte repede pe ce latură a comunicării și a PR-ului vor să meargă. De aceea (dacă vreunul dintre ei ajunge să citească rândurile astea) le recomand să arunce o privire asupra organizației PRIME România, o adunare de oameni puși pe fapte mari și care în momentul de față recrutează forțe noi.

Nu de alta, dar îmi mai trebuie și mie pile ca să mai ajung pe la CNSC. Și ca să începeți facultatea într-o notă pozitivă:


foto via

By Dan Pandrea

Content Editor. Copywriter. Pasionat de fotografie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.