Săptămâna trecută am dat o fugă până la Little Corner pentru a prinde prezentarea lui Alin Popescu. Despre Sony A7III s-au turnat deja tone întregi de cerneală virtuală, iar ideea de bază e următoarea: chiar dacă Sony zice că aparatul este un entry-level, A7III este tot ceea ce-și pot dori profesioniștii de la un full frame.

Așa că descoperirile lui Alin nu m-au surprins. Cel mai interesant aspect este o posibilă canibalizare a vânzărilor modelului A7RIII. Sony A9 rămâne king of the hill pentru fotografii de sport. Singurul model pe care Sony trebuie să-l anunțe până la final de an este a treia generație a mirrorless-ului full frame dedicat videografilor.

prezentare sony a7iii prezentare sony a7iiiAm apucat să trag câteva cadre cu Sony A7III, iar pentru cei care au mai folosit un mirrorless, experiența este foarte naturală. Față de a6300, EVF-ul de pe A7III este mai bun, iar focalizarea manuală se poate face chiar și fără focus peaking. Și țineți cont că EVF-ul de pe A7III este o caracteristică trecută la minus de către revieweri, pe motiv că A9 și A7RIII au unul mai bun. Fiind un shooting exclusiv de studio, A7III n-a trecut prin scenarii care să-l pună la treabă.

foto sony a7iii

Sony A7III, Sony Sonnar T* FE 35mm f/2.8 ZA

În acest moment au loc Zilele Sony la F64, iar pe site, pe lângă Sony A7III, găsiți și obiective cu cashback și accesorii.