PlayStation Classic: cel mai bun cadou de acest Crăciun

Published by Dan Pandrea on

Pe 3 decembrie, se împlinesc 25 de ani de la apariția primei console PlayStation. Ca să marcheze cum trebuie momentul, japonezii lansează o mini versiune a acesteia, numită PlayStation Classic.

Este cu 45% mai mică decât consola originală, va costa $100 și va veni la bord cu 20 de jocuri. Final Fantasy VII, Jumping Flash, Ridge Racer Type 4, Tekken 3 și Wild Arms sunt câteva dintre cele mai cunoscute.

https://youtu.be/nl2h8LDq_oI

Țin minte că în generală aveam o sală de jocuri pe calculator pe lângă mine și că prima generație de PlayStation era cel mai greu de prins liberă. Măcar așa mi-am dezvoltat și eu skill-urile de comunicare prin “băiatu’, mai iei aici?”.

Pentru cei care au crescut cu PlayStation, versiunea Classic e una dintre cele mai bune idei de cadou pentru acest Crăciun. Asta dacă n-ați cumpărat deja NES Classic Edition.


1 Comment

Ultrascurte 19 septembrie 2018 - bunescu.ro, un blog de Ionut Bunescu · September 19, 2018 at 22:34

[…] Pe 3 decembrie se lansează PlayStation Classic, va costa 100 de dolari și va avea preinstalate 20 de jocuri (Final Fantasy VII, Jumping Flash, Ridge Racer Type 4, Tekken 3, Wild Arms ș.a.) […]

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.