Philips Hue primește becuri Edison, priză și întrerupător noi, plus o lampă Go îmbunătățită

scris de

in

După ce în vară au anunțat becuri cu conectivitate Bluetooth, Philips adaugă gamei Hue niște produse care mi-au stârnit interesul.

Ați văzut becuri Edison prin baruri. Arată bine, dau o lumină caldă, plăcută, iar acum fac parte și din gama Philips Hue. Vor fi disponibile din octombrie, în trei versiuni, cu prețuri cuprinse între €20 și €30.

Philips nu ducea lipsă de întrerupătoare, însă niciunul nu era într-o versiune cu un singur buton. Se numește Philips Hue Smart Button, este compatibil cu standardul Zigbee și va costa €20.

În schimb, Philips chiar avea nevoie de o priză inteligentă. Pentru €30, Philips Hue Smart Plug va converti orice lampă în ceva un pic mai smart. Vă zic de pe acum că este foarte potrivit pentru luminile de Crăciun.

Nu în ultimul rând, Philips a actualizat și lampa Hue Go (am scris un pic despre ea aici). Au adăugat Bluetooth și o baterie ceva mai capabilă. Philips nu oferă detalii legate de autonomie, însă modelul vechi rezistă 3 ore fără a fi conectat la priză. Luminozitatea a sărit de la 300, la 520 lumeni. Va costa €80.

Pe lângă cele de mai sus, Philips a mai anunțat alte produse pentru baie, pentru tavan, multe dintre ele cu conectivitate Bluetooth. Ideea din spatele acestei decizii este că începătorii nu vor neapărat un bridge, ci doar să controleze luminile din camera în care se află.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.