O știre de pe Bestmusic.ro mi-a atras atenția asupra unui fapt neîntâlnit la Paula Seling: Sexy? Ea? Fata cu pianul? Bun, dau click și dau de o piesă în care văd niște product placement cu iPhone și iPad (1, nu 2, cred că n-au avut pe stoc) și o Paula Seling mai comercială: craci și decolteu. Melodia se numește I Feel Free și este în colaborare cu Plan D, baiatul cu iPad (cred).

Pentru mine contează mai puțin că piesa va fi difuzată în Grecia. Interesant este că Paula Seling a pășit pe un teritoriu nou, anume muzica trance. Și din start observ că a trebuit să își schimbe vocea pentru a da bine pe piesă. A reușit doar parțial și nu pot să o compar cu vocile consacrate ale muzicii trance (vezi Jes, Justine Suissa, Jennifer Rene, Tiff Lacey, Jaren etc). Vocea Paulei este mult mai puternică, încercați să vă aduceți aminte de melodia Timpul sau chiar de Playing with fire și veți vedea că vocea ei nu este făcută pentru trance.

Dacă dorește să rămână în sfera muzicii house (ceea ce mă îndoiesc), ar putea să caute niște producători de soulful house, acolo se mai îmbină niște elemente de jazz, e altceva. În fine, videoclipul se află mai jos și probabil că vor suna telefoanele de la FHM în câteva ore (dacă n-au făcut-o până acum).

http://youtu.be/yvgqpXbrcOs

PS: Tempo-ul e cam scăzut.