Paul van Dyk e spitalizat în urma ASOT750

Treabă urâtă în weekend, cu ocazia evenimentului A State of Trance, petrecut în Utrecht, Olanda. Armin van Buuren a sărbătorit 15 ani de emisiune săptămânală cu un line-up foarte tare: Cosmin Gate, Andy Moor, Gareth Emery, Ben Nicky, M.I.K.E Push, Rank 1, Lange și mulți alții. Printre ei și Paul van Dyk, omul care mi-a băgat în cap una dintre primele melodii trance de care m-am îndrăgostit.

Din păcate, Paul a căzut de pe scenă în timpul evenimentului. Muzica s-a oprit, asistența medicală a intervenit și neamțul a fost dus la spital. Armin s-a văzut nevoit să-și anuleze setul special pe care îl pregătise:

Și mai nasol e faptul că, timp de o zi și un pic, staff-ul lui Paul van Dyk n-a venit cu vreun update. Din fericire, acum aproape două ore au confirmat că starea DJ-ului și producătorului german este stabilă și că investigațiile vor continua.

Thank you for continuing to send us so many messages of love and support for Paul. Paul is in the hospital in stable... Posted by Paul Van Dyk on Monday, February 29, 2016
Îi doresc tot binele din lume lui Paul, dar parcă erau mult mai mișto seturile alea în care DJii stăteau pur și simplu în spatele pupitrului și își făceau treaba... PS: Nu pun clipul cu el căzând de pe scenă, mi se pare degradant.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.