Povestea lui Patrick Hagenaar e următoarea: la trecerea dintre milenii se mută din Olanda, țara natală, în Anglia. Motivul? Muzica, mixatul, pasiunea pentru genul house și clubbing. Vreo 12 ani mai târziu ajunge și prin România, iar înainte de party-ul Made in London răspunde câtorva întrebări:

Xteria: Când ai mixat pentru prima dată?

Patrick Hagenaar: Asta s-a întâmplat în anul 2000, în sudul Londrei, la petrecerea house a unui prieten – într-o casă veche am mixat de la 9 seara până la 6 în fața a vreo 200 oameni – m-am simțit fantastic . Într-un club mare am mixat pentru prima dată în 2001, în legendarul Turnmills (mainroom) .

X: Îți pregătești seturile cu mult înainte de petrecere sau lași publicul să-ți influențeze stilul?

PH: Personal sunt de părere că poți face doar pregătiri de bază, limitate – publicul te influențează mereu. Altfel ai porni iPod-ul!

X: Ai mixat vreodată într-o hală? Cum a fost publicul?

PH: Da, de curând în Shanghai – atmosfera a fost absolut incredibilă – multă umezeală ieșind din pereți – când vezi asta știi că ai un party bun 🙂

Patrick este rezidentul Ministry of Sound și cu siguranță îmi va spune mai multe despre cum e să porți numele brand-ului britanic peste tot în lume. Până reușesc să mai scot câteva răspunsuri de la el aveți de citit și restul interviului pe Xteria.