Parrot nu mai lansează RNB6

scris de

in ,

De departe produsul evenimentului CES2015, RNB6 este un sistem multimedia pentru mașini, care se poate conecta cam la orice. Cu un ecran 720p, conexiuni pentru cameră, Android Auto și CarPlay încorporat, RNB6 a fost anunțat fără preț și fără dată de lansare, însă a stârnit suficiente valuri cât să îi facă pe anumiți șoferi să aștepte apariția pe piață.

Toate bune și frumoase până acum câteva zile, când Parrot a comunicat că nu lansează produsul pentru end-user, întrucât se află în discuții cu câțiva producători auto, pentru integrarea sistemului în viitoarele modele de serie. Asta e bine și nu prea. E bine pentru că sistemele infotainment ale mașinilor de azi sunt deplorabile, cel mai bun exemplu fiind Audi A1, mașină de €31.000, fără navigație, cu un ecran de rezoluție extrem de mică și fără conexiune USB. E rău pentru că astfel de sisteme ajung pe modelele de serie în câțiva ani de acum încolo.

Parrot spune că sistemul ar fi fost foarte scump. De aceea, aștept alți producători de sisteme auto infotainment (Pioneer, poate) să umple spațiul cu un produs decent. Deocamdată Pioneer oferă o unitate la $700.


Comments

One response to “Parrot nu mai lansează RNB6”

  1. […] însă nu există certitudinea ca toate să fie lansate (anul trecut am avut dezamăgirea Parrot RNB6). Așadar, sper ca următoarele produse anunțate la CES să apară cât mai repede în […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.