Organizarea Ministry of Sound

Mâine are loc primul eveniment Ministry of Sound World Tour în București și după multe peripeții (cum ar fi amânarea din februarie din cauza căderilor de zăpadă și implicit a cortului de la Arene) am pus la punct ultimele detalii împreună cu oamenii de la Xteria.

Ceea ce nu-mi dădeam seama cu câteva luni în urmă era câte detalii se aglomerează în organizarea unui eveniment. Dacă la cursul opțional de organizare de evenimente din facultate începusem să îmi fac o idee, organizarea Ministry of Sound în România implică atenție, efort și viteză.

Pe de o parte există conceptul Ministry of Sound, acel glam specific britanicilor despre care puteți citi mai multe aici. Fără vreo urmă de subiectivism mă declar impresionat de ceea ce vor aduce britanicii în România (cam pe la ora asta cred că încarcă avionul cu decorurile și cadourile pentru public). That’s right: maine seară “riscați” să plecați de la Turbohalle cu o compilație sau un tricou Ministry of Sound. Sau poate că vă plac acadelele și accesoriile.

Pe de altă parte e line-up-ul. Nu credeam că UMEK și Nick Warren se bucură de atâția fani în România, mai ales că pe radio nu se aud foarte des melodii precum ale lor. Într-un interviu recent acordat UMEK ne-a spus la ce să se aștepte publicul român maine seară:

Blood and mayhem on the dance floor! 🙂 No, I’m joking. I like to play fresh music. So expect a lot of great tunes that you didn’t hear yet but are big bubblers right now. I always play a lot of my own productions, new remixes and edits, latest and forthcoming releases from 1605 label and new stuff from associated artists. So you’ll be able to experience proper Umek sound live and the more energy you create on the dance floor the more inspiration you’ll give me to take you on a musical journey.

Nick Warren și-a rupt puțin din timpul său liber pentru a transmite un mesaj. Cred că va fi puțin surprins de vremea de la noi, mai ales că la el vremea e extrem de britanică:

E o muncă ce în final va da naștere unui sentiment plăcut, că ai făcut lumea să se simtă bine. Cine este atras de concept și de line-up este așteptat mâine la Turbohalle, să vadă ce se întâmplă când cel mai mare brand dance din lume aduce party-ul la București!


Comments

One response to “Organizarea Ministry of Sound”

  1. […] ar fi să mă gândesc la două mari label-uri muzicale din lume Armada și Ministry of Sound ar fi alegerile evidente. Ministry of Sound a pornit odată cu mișcarea house, iar Armada s-a […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.