Am mai scris un articol asemănător în urmă cu o lună. Se vor anunța multe lucruri și în această săptămână.

Apple

Cel mai important eveniment va avea loc pe 13 octombrie, începând cu ora 20. Apple va anunța noua generație de telefoane iPhone. Vor fi patru, cu diagonale de 5.4″, 6.1″ și 6.7″. Disponibilitatea modelelor este dezbătută în continuare, însă până la final de noiembrie ar trebui să le vedem pe toate în magazine.

Pe lângă iPhone 12, există o mare probabilitate să vedem un HomePod mini, cu un preț mai accesibil. De asemenea, Apple TV se pregătește de o nouă generație, una care va fi mai bine pregătită pentru jocuri.

Tot la acest eveniment vom afla informații despre disponibilitatea celui mai nou iPad Air, anunțat în urmă cu o lună. Cel mai probabil, acesta va ajunge în magazine o dată cu noile iPhone-uri.

Nikon

Pe 14 noiembrie, începând cu ora 19, Nikon va anunța două camere: Z6II și Z7II. A doua generație ar trebui să aducă îmbunătățiri la autofocus, burst rate, dar și posibilitatea de a utiliza două carduri de memorie concomitent.

Prețurile vor începe cel mai probabil de la $2000. Pentru cei care nu vor să cheltuiască atât pe un full frame, există Nikon Z5.

Fujifilm

O zi mai târziu, la ora 16, Fujifilm va anunța noul aparat foto X-S10. Va costa în jur de $1000 și va fi dotat cam cu tot ce-i trebuie pentru a le da bătăi de cap celor de la Sony. Plus că arată ca un Fuji, deci bine.

OnePlus

OnePlus nu lansează multe produse, așa că trebuie notat atunci când o face. Pe 14 octombrie vom afla totul despre OnePlus 8T, deși leak-urile de până acum ne-au arătat destul de multe.

Probabil că sunt mai multe evenimente, dar astea sunt cele mai importante. Spor la rezistat tentației!