O lună la The HUB

TheHub1Se face aproape o lună de când am intrat în comunitatea The HUB. Intens lăudată de Andra, am zis că merită să încerc măcar o lună experiența unei grădinițe a oamenilor mari. După o lună realizez că a fost o alegere bună, cele câteva motive fiind mai mult decât suficiente.

Primul dintre ele ar fi că ideea de comunitate chiar se vede. Chiar dacă acum am pe lângă mine programatori, oameni care lucrează în marketing, antreprenori și profesori de engleză, toți aduc câte ceva în spațiul din Piața Unirii. Toată lumea știe pe cineva care ar putea să te ajute. Ai nevoie de un om cu experiență în PHP? Se găsește! Ceva cursuri de SEO? Avem! N-am întrebat încă de mecanici auto, dar pun pariu că posesorii de carnet din The HUB știu ei cel puțin un meșter priceput.

Al doilea motiv e cel al gazdelor, persoane care te ajută să te integrezi mai repede în comunitate. Dacă ai nevoie de ajutor cu imprimanta, vrei să știi cum funcționează curieratul, ai nevoie de o sală de conferințe sau pur și simplu nu găsești farfuriile din bucătărie, gazdele te vor ajuta de fiecare dată. E ca și cum ai intra în casa unui om și te-ai acomoda foarte repede.

Foarte tare e că The HUB e fix în buricul târgului, lângă metrou, Unirea, Centrul Vechi și alte puncte de interes pe care voi le știți prin zonă. Așa că e foarte ușor ca după muncă să te refugiezi într-o cafenea sau într-un pub. Ideea e că poți ajunge foarte repede oriunde, atât timp cât știi să te folosești de mijloacele de transport în comun.

Și încă ceva: în fiecare miercuri se mănâncă salată și se cunosc membrii noi. Dacă nici ultimul motiv nu e convingător…

PS: Ce vedeți mai sus e spațiul de relaxare al The HUB. Pe lângă asta, cei 600 de metri pătrați includ toate facilitățile necesare unui loc pe care poți foarte repede să-l numești “la birou”. În cazul în care vreți să aflați mai multe, site-ul e aici.

 

 


Comments

8 responses to “O lună la The HUB”

 1. Mecanic propriu-zis nu avem dar exista un start-up cu care lucreaza deja cativa membri si carora le face management auto (asigurari, service, itp, tot ce ai nevoie). Un fel de fleet management pt persoane fizice 🙂
  Ma bucur ca esti incantat de experienta la The HUB! 😉

  1. Hai ca am rezolvat-o si pe asta 🙂

 2. Interesanta treaba asta cu HUB-ul. Am auzit de ceva timp de ei si chiar imi place ideea. Ar fi totusi mai cool daca ai putea sa vii acolo si fara un abonament lunar sau chestii de genul. Sa zicem ca ai o intalnire de afaceri si vrei un loc care e ok pentru asa ceva. Sau poate sunt eu noob si nu stiu locuri care sunt pentru asa ceva. Nu-mi place ideea sa ma intalnesc cu cineva intr-un restaurant sau o cafenea pentru a discuta chestii importante.

  1. Poti inchiria o parte din spatiu daca vrei sa tii un workshop sau chestii de genul. Vezi ca am lasat un link la finalul articolului, acolo poti sa afli toate detaliile care te intereseaza, eventual sa iei legatura cu cei de la The HUB.

  2. Salut Daniel,
   Poti inchiria o sala de conferinta chiar daca nu esti membru dar diferenta majora pe care si Dan a simtit-o este ca in plus fata de a fi un spatiu placut si central, diferenta o fac oamenii, atat membrii cat si gazdele.

 3. Ce tip de abonament ai ca m-ar cam tenta si pe mine un abonament la ei!

  1. Il am pe cel nelimitat, la €120+TVA. Iti sugerez sa iei legatura cu cei de aici.

  2. Salut Razvan,
   Hai la o vizita intr-o zi si povestim ce tip de abonament s-ar preta cel mai bine nevoilor tale. Weekend frumos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.