Taxi sign

Foto via Flickr

După Armin Only m-am lovit de aceeași problemă a găsirii unui taxi la Romexpo. Așa că mă întreb cât de greu ar fi ca organizatorul să încheie niște contracte cu câteva companii de taxi.

De la ora 12, la ora 4 să fie un număr constant de taxiuri la Romexpo, care pot prelua toți clienții. E rost de foarte mulți bani pentru taximetriști și se evită nemulțumirea oamenilor care sunt puși în fața unor prețuri astronomice. Plus că, pe viitor, oamenii nu mai se mai gândesc să plece mai devreme din cauza lipsei de taxiuri. Oameni care stau mai mult la eveniment înseamnă mai multe produse vândute la bar, deci mai mulți bani pentru organizator. Hai, că nu e greu.

 


Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

2 Comments

Octavian · November 10, 2014 at 09:34

Degeaba, tot vor incearca sa o dea pe blat cu tine pe 30-50 lei, fara sa porneasca aparatul. Dupa ce am plecat de la Romexpo, de abia am prins un taxi liber in zona la TheGate, care m-a luat pe un pret decent.. si asta dupa 15minute de plimbat prin zona.

    Dan Pandrea · November 10, 2014 at 10:30

    Daca au o intelegere oficiala cu organizatorul, nu cred ca se vor baga la astfel de magarii, mai ales ca poti face reclamatii intr-o veselie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.