Noul Duster trece prin momentul Suzuki Swift

scris de

in

Cred că ați văzut pozele peste tot în ultimele ore. Dacia a anunțat noul Duster și, deocamdată, avem doar poze oficiale cu exteriorul. Suficient pentru a mă gândi la Suzuki și la cum au făcut trecerea de la a 4-a generație Swift la a 5-a.

Publicul a considerat că a cincea generație a fost mai mult un facelift. Ideea e că Suzuki a luat lucrurile bune de la a patra generație, le-a îmbunătățit un pic și a adăugat noi tehnologii. Un iPhone 6S față de iPhone 6, dacă vreți.

Fix asta promite și Dacia cu noul Duster. Un design actualizat (care se integrează mai bine în gamă, după mine), tehnologii noi și o calitate îmbunătățită a materialelor. 2017 a fost cel mai bun an pentru Duster ca vânzări, iar faptul că noua generație va intra pe piață fără a avea vreun competitor adevărat (de exemplu, Renault Captur are un preț de pornire cu aproximativ €3000 mai mare) ar trebui să păstreze trendul ascendent al vânzărilor.

Din pozele oficiale, cred că noul Duster arată un pic mai matur. Urmează Salonul Auto de la Frankfurt, pe 12 septembrie, unde vom vedea și restul specificațiilor noului Duster, alături de un interior redesenat.

Great news, cum ar spune James May.Comments

One response to “Noul Duster trece prin momentul Suzuki Swift”

  1. Sincer sa fiu am ajuns la concluzia ca dacia Duster este o optiune, avand in vedere ca masinile sunt o groapa pentru bani, am luat de curand pentru firma o Skoda Octavia de 5 ani, nu are tempomat, nu are clima, etc. Nu mai zic ca am gasit rugina deja, etc. deci mergem pe dacia si macar platim mai putin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.