Schimbarea la fata

Industria muzicii te modelează. De la felul în care arăți, până la îmbunătățirea performanțelor vocale și a prestanței pe scenă. Dintr-un foc cei 15 finaliști X Factor s-au transformat complet. Toți. Uitați-vă bine la ei, că de duminica viitoare s-ar putea să nu-i recunoașteți de la audiții și bootcamp! Important e ca schimbarea la față să se transpună și în imaginea generală pe scenă. Degeaba arăți bine, cânți dumnezeiește, dar nu te integrezi în scenă.

Nu-mi fac griji în ceea ce privește pregătirea lor: mentorii reprezintă nume ce au confirmat în repetate rânduri că știu cu ce se mânâncă industria muzicală. Apoi sunt oamenii care se ocupă de tehnica lor vocală, cei de la Școala Crina Mardare. Să țineți bine minte prima gală – acolo îl veți vedea pe câștigătorul sezonului 2. Emoționat, luând reflectoarele în piept. În finală veți vedea un alt om (sau un alt grup, de ce nu?). Și atunci vă veți întreba cum de s-a produs schimbarea atât de repede.

E uimitor cum un show de talente poate transforma un om în câteva luni. De duminică merg în studiourile X Factor pentru a fi martor transformărilor.

PS: Leonte, ai pus-o!


Comments

One response to “Schimbarea la fata”

  1. Imi place ” Leonte, ai pus-o”! Baiatul asta, Tudor trebuie sa castige. Pacat ca l-au tuns:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.