Categories
Comunicare

NIVEA a activat bărbații

Săptămâna aceasta am văzut cum blogosfera a fost dotată cu truse de scule, de parcă se pornea un proiect de reconstrucție națională. Mesajul era să țin trusa pe aproape, în ideea că poate apare ceva la orizont.

cutie-niveaA doua zi m-am trezit cu ce vedeți mai sus și misiunea de a folosi trusa de scule după cum mă taie capul. Sincer, cred că cei de la NIVEA au vrut să vadă cât de creativi pot fi bărbații în privința deschiderii unei cutii. Nu au fost dezamăgiți, după cum se poate vedea la Auraș, Toma și Răzvan. Eu am implicat mai multe lucruri din casă, ba chiar mi-am bătut capul cu lumini și montaj și totul a ieșit asa:

Un alt fel de unboxingIn seara asta m-am luptat cu o cutie.

Posted by danpandrea.ro on Thursday, October 8, 2015

O campanie care a surprins, a impresionat și, așa cum spuneam și la început, care a dotat bărbații cu o trusă foarte bună. Eu unul chiar aveam nevoie de niște imbusuri. Și pentru că vor intra doamne și domnișoare care vor spune că fix despre cremă nu vorbesc, aflați că NIVEA MEN aduce mult a crema originală, numai că mirosul bate mai mult înspre cremele de ras / aftershave.

By Dan Pandrea

Content Editor. Copywriter. Pasionat de fotografie.

2 replies on “NIVEA a activat bărbații”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.