Nissan Juke nu este una dintre cele mai arătoase mașini de pe piață, iar unii ar spune că a ieșit chiar din laboratoarele de creație ale Tartarului. Uneori am impresia că divizia care a scos fantasticul GT-R s-a îmbătat rău într-o seară și au desenat Juke-ul pe un șervețel.

De acolo știm ce s-a întâmplat: Nissan a lansat mașina cu un design mai radical decât generația anterioară a Honda Civic și, ceva timp mai târziu, a scos o ediție specială Ministry of Sound (în două exemplare). O mașină care avea numărul de cai putere cu mult mai mic decât cel de watt putere. Cu cele două mașini, Ministry of Sound a reușit să țină un party în cadrul cursei de la Le Mans:

Și cum există destui nebuni* pe lumea asta, care respiră în fiecare zi niște beat-uri și synth-uri, Nissan s-a gândit să lanseze o ediție limitată a mașinii, ediție ce include oglinzi și jante albe, culoarea neagră a caroseriei, un sistem audio mai bun și un iPod touch de 8GB plin cu cea mai bună muzică Ministry of Sound. Modelul va fi produs în 3000 exemplare, însă există o veste bună pentru posesorii modelului normal: echiparea Ministry of Sound poate fi comandată.

Deocamdată nu știu cât va costa versiunea specială, dar un lucru e sigur: arată bine! Și dacă tot vorbim de Ministry of Sound, următorul party britanic în România e la sfârșitul lui septembrie!

[fbphotos id=479802882038862]