Nissan Juke devine placut


Nissan Juke nu este una dintre cele mai arătoase mașini de pe piață, iar unii ar spune că a ieșit chiar din laboratoarele de creație ale Tartarului. Uneori am impresia că divizia care a scos fantasticul GT-R s-a îmbătat rău într-o seară și au desenat Juke-ul pe un șervețel.

De acolo știm ce s-a întâmplat: Nissan a lansat mașina cu un design mai radical decât generația anterioară a Honda Civic și, ceva timp mai târziu, a scos o ediție specială Ministry of Sound (în două exemplare). O mașină care avea numărul de cai putere cu mult mai mic decât cel de watt putere. Cu cele două mașini, Ministry of Sound a reușit să țină un party în cadrul cursei de la Le Mans:

Și cum există destui nebuni* pe lumea asta, care respiră în fiecare zi niște beat-uri și synth-uri, Nissan s-a gândit să lanseze o ediție limitată a mașinii, ediție ce include oglinzi și jante albe, culoarea neagră a caroseriei, un sistem audio mai bun și un iPod touch de 8GB plin cu cea mai bună muzică Ministry of Sound. Modelul va fi produs în 3000 exemplare, însă există o veste bună pentru posesorii modelului normal: echiparea Ministry of Sound poate fi comandată.

Deocamdată nu știu cât va costa versiunea specială, dar un lucru e sigur: arată bine! Și dacă tot vorbim de Ministry of Sound, următorul party britanic în România e la sfârșitul lui septembrie!

[fbphotos id=479802882038862]


Comments

One response to “Nissan Juke devine placut”

  1. […] Dan revine si saptamana asta cu cateva articole despre auto, printre care si acesta despre Nissan Juke. Ca sa intelegeti ce parere are despre ea, iata un mic fragment din articolul lui: “nu este una dintre cele mai aratoase masini de pe piata, iar unii ar spune ca a iesit chiar din laboratoarele de creatie ale Tartarului. Uneori am impresia ca divizia care a scos fantasticul GT-R s-a imbatat rau intr-o seara si au desenat Juke-ul pe un servetel.” Continuarea aici. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.