Nimicuri

pain in rainPe mormantul lui Bacovia incoltesc mugurii fericirii. Afara ploua ca-n cele mai frumoase vise ale poetului si timpul trece pe langa mine uitand sa-mi mai arunce niste evenimente in agenda. Agenda mea e goala. Ploaia asta imi strica toate planurile. Daca era o ploaie normala, constanta, verticala si perfect civilizata, m-as fi incumetat sa ies din scara blocului si sa ies prin oras, sa-mi vad prietenii sau sa-i vizitez.

Ploaia asta e mai oribila decat orice fenomen meteorologic. Cand vine ninsoarea pot sa admir consecintele, cand apare vantul de vara eu sunt primul care i se pune in cale. Pana si ploaia torentiala de vara e un lucru minunat. Chestia asta numita cod galben de precipitatii sub forma de lapovita (dar mai mult ploaie), nu face decat sa strice timpul liber pe care il am datorita vacantei intersemestriale.

Ce sa faci in casa? Internetul deja isi arata limitele pe laptopul de pe care  tastez: facebook, twitter, hotnews si alte cateva site-uri. De jocuri chiar nu-mi arde si nici de facut ceva serios. Ploaia indeamna la o lene plicticoasa iesita din comun. Nu credeam ca precipitatiile pot face din om un prizonier, doar avem umbrele si haine impermeabile.

Astia la televizor baga in continuare carbuni pe subiectul pensiilor, pe Dana Grecu am ajuns sa o detest iar un idiot de la mine din lista da urmatorul mass: daca nu dai acest sms la toti din lista ta in 10 min….o sa-ty mora o pers draga saptamana urmatore….a fost verificat (scz nu risc)

Nu-mi ramane decat sa ma relaxez:

PS: Poza e de la amicul Stef

1 Comment

  1. poza din februarie 2008 si “acela” este tortu’ lu’ Alex:P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.