Băiatul dulce al muzicii pop, colecționarul de țipete adolescentine, Justin Bieber, ajunge și în muzica Trance. Nu o spun ca pe un lucru rău, e bine să vezi cum genurile muzicale împrumută trăsături una alteia, însă există posibilitatea ca fanii muzicii trance să nu înghită prea bine cea mai recentă piesă a americanului. Piesa “As Long As You Love Me” a fost remixată de către Ferry Corsten, producător care acum ceva ani spunea:

I’m sick and tired of all the all pigeon holing stuff: this is trance, that’s house and that’s techno. Hey, put everything together and get something interesting!

Fapt ce nu este luat în seamă pe Youtube, unde piesa are în acest moment un raport 1/9 la capitlul like/dislike. “RIP Ferry Corsten”, “This is shit!!” și “Ferry Corsten commited suicide by doing this.” sunt câteva dintre comentariile de acolo. Eu am tot spus că trancerii sunt un fel de hipsteri ai muzicii electronice. În urmă cu 4 ani purtam o discuție cu o tipă ce-mi spunea că îi pare bine că Armin a scos capul în lume (“In and Out of Love”), dar în același timp îi pare rău că olandezul nu mai e “de-al nostru”.

Dacă argumentele lui Ferry nu îți sunt de ajuns și ești un trancer ce își folosește mâinile pentru a arăta inimioare DJ-ului, atunci poate următoarea piesă (legată tot de Justin Bieber) te va mulțumi:

Bonus: Stewie Griffin despre Bieber Fever.
foto via