Muzica sfarsitului de februarie…

… este marcată de ascensiunea genului dubstep (Cristi a început discuţia). În timp ce pe 9gag se fac glume cu mesajele extratereştrilor, care au fost interpretate ca dubstep, genul ăsta capătă din ce în ce mai multă popularitate. Din păcate nu pot să iau mai mult de două piese consecutiv la bord, probabil că doza e prea puternică pentru început. Ceea ce îmi place însă este faptul că genul în sine a început să influenţeze şi alţi producători, printre care şi Avicii. Producătorul suedez are un podcast lunar, iar în ultimele două ediţii am tot auzit piese de acest gen.

Pe lângă asta, influenţele dubstep în EDM-ul pe care deja îl cunoaştem sună chiar bine:

Alte ştiri pe scurt: azi e ziua lui ATB (Andre Tanneberger pe numele său real), omul din spatele 9PM (Till I Come), Ecstasy, I Don’t Wanna Stop, The Summer, What About Us şi multe altele. A lansat o căruţă de albume şi compilaţii, călătoreşte în lumea întreagă şi semnează autografe pe ediţii limitate ale albumelor. Prin Bucureşti nu a mai ajuns de ceva vreme încoace, iar 2012 ar fi un an bun pentru o revenire, mai ales că mayaşii nu ne dau prea multe şanse. De asemenea se anunţă un nou album pentru acest an, deci şi un nou turneu. Ca ultimă adăugare sper ca şi la 39 ani să militeze pentru drepturile minorităţilor sexuale:


Comments

2 responses to “Muzica sfarsitului de februarie…”

  1. ozi buna !!!!!!

  2. […] ceva timp era la modă ritmul reggae pe beat-urile de 126-130, iar mai recent avem parte de invazia dubstep. Ceea ce m-a impresionat pe mine a fost accentul muzicii rock în melodiile electronice. Curentul a […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.