Mouse pad?

Când vine vorba de calculatoare, mă consider un utilizator hibrid: vreau să am cu mine un laptop, dar acasă doresc o experiență desktop. Cum bani pentru amandouă nu am, rămâne ca pentru acasă să construiesc o experiență desktop în jurul laptopului. De câteva zile folosesc un mouse Logitech T631 (varianta albă a lui T630) și tastatura e imediat pe vine. Câteva lucruri despre mouse: Logitech este cam singurul producător de accesorii IT&C care investește serios în design. T631 pare a fi o rudă îndepărtată a lui Macbook Air și asta nu poate fi decât foarte bine.

Fiind vorba de Mac, mouse-ul funcționează perfect de la prima împerechere prin Bluetooth. Mi-a trebuit doar un minut să încep să-l folosesc și n-a avut nicio problemă de conexiune până acum. Cu toate astea trebuie să intrați pe site-ul Logitech ca sa descărcați softul necesar pentru configurarea gesturilor multitouch. Gesturile în sine sunt intuitive, inclusiv middle-click, foarte util pentru închiderea tab-urilor și deschiderea link-urilor într-unul separat.

Singurul lucru la care Logitech T631 nu se descurcă e acceptarea suprafețelor din sticlă. Așa că m-am apucat să mă uit la mouse pad-uri… and it’s a zoo. Așa că apelez la cunoscători: ce mouse pad se potrivește pentru un utilizator ce stă mai tot timpul pe net și joacă rar una, alta?

Între timp aștept să vină tastatura comandată prin Amazon. Apropo de articolul ăsta, constat că în ultima perioadă am comandat mai des de pe Amazon UK, iar Logitech K760 e 350 lei la Flanco, în timp ce eu aștept livrarea după ce am achitat 206 lei.

Foto cu Nikon D3200

4 Comments

  1. Eu folosesc de vreo 7-8 un mousepad FUNC, asemanator cu asta si il recomand: http://www.pcgarage.ro/mouse-pad/func/surface-1030-xl/

    Dupa atatia ani de folosire arata aproape la fel ca in prima zi. Are si o aderenta excelenta (cu 2 fete, una mai rigida si una fina) si e extrem de rezistent.

    E facut din cauciuc si un fel de carton plasticat si pot sa-l spal in chiuveta fara probleme.

  2. Știu ca pare foarte mult, dar dacă e la fel de bun ca asta vechi al meu, merita. Eu sigur as fi dat banii ăștia pe paduri ieftine în atâția ani, pentru ca înainte le schimbam la câteva luni.

    Totuși am citit din nou și vad ca ala e acum din material textil, deci nu știu dacă mai tine atât. O sa mai caut modelul meu, care trebuie sa fie și mai ieftin, dar nu știu dacă se mai produce.

  3. Eu folosesc tot de 7-8 ani un SteelSeries QcK mini. Din textil, l-am cam indoit in ultimul timp, dar tot isi face treaba, asa ca nu ma indur sa cumpar altul. Costa in jur de 35 de lei. Singurul dezavantaj este ca in timp, a se citi ani, se murdareste. Bine ca e negru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.