Moto 360: primul ceas cu adevărat inteligent

scris de

in

moto360

Motorola a anunțat Moto 360, încă un ceas inteligent care se aruncă în piață, în speranța că va convinge publicul larg să lase clasica soluție acasă și să o aleagă pe cea high-tech. Personal cred că vor reuși. Și sunt mai multe motive.

În primul rând arată a ceas de mână, nu a oribilități din genul celor de la Casio, ce aveau încorporate calculatoare. Au pornit de la ideea clasică a ceasului, o formă cu care publicul larg este foarte obișnuit.

Un alt motiv este faptul că are la bază Google Now, un fel de hub al informațiilor care te interesează. Pe Android se mișcă foarte bine, îl folosesc pe telefon pentru a vedea prognoza meteo, scoruri la fotbal și cât timp mi-ar lua să ajung de acasă până la birou. O chestie foarte faină și intuitivă la Now este integrarea inteligentă în sistemul de operare și în universul Google în general. Dacă se întâmplă să caut o adresă în Google Maps pe smartphone sau pe laptop, Now ține minte și, la o accesare ulterioară, mă întreabă dacă vreau să ajung în locul respectiv.

Ceasul Motorola va fi disponibil în vară, cu ceva opțiuni de customizare a curelelor. Sunt curios care va fi prețul și cum se va raporta la telefonul pe care îl purtăm mereu cu noi, mai ales că ultimul nu apare deloc în clipul de prezentare:

http://youtu.be/dnerqDWwVgg


Comments

3 responses to “Moto 360: primul ceas cu adevărat inteligent”

  1. Arata foarte bine. Sper sa ii prinda. Motorola e un brand vechi, cu greutate. Pacat ca este pasat de la unii la altii.

    1. Dan Pandrea Avatar
      Dan Pandrea

      Nu stiu cat de mult ii afecteaza ca sunt pasati unii de la altii, din moment ce au reusit sa scoata asta.

  2. […] gama cu o brățară inteligentă, Sony e și el acolo, Motorola a anunțat că din vară lansează ceva frumos, iar zvonuri despre ceasul Apple apar în fiecare […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.