Morbius, trailerul care arată că Sony și Marvel s-au împăcat

scris de

in

Prin vara anului trecut, chiar după ce Spider-Man: Far From Home a generat o căruță de bani la box office, a ieșit știrea că Sony și Marvel nu se mai înțeleg la bani. Din fericire, lucrurile s-au rezolvat relativ repede, iar noul trailer Morbius, cu Jared Leto în rol principal, arată că cele două studiouri s-au împăcat.

Îl vedeți la final de tot pe Adrian Toomes (Michael Keaton), personaj din Spider-Man: Homecoming, cu mari antipatii față de Tony Stark și Peter Parker.

Zvonurile spun că al doilea film Venom va fi mai strâns legat de universul cinematic Marvel, iar asta va marca o premieră: absolut toate personajele Marvel vor face parte din același univers. Kevin Feige, șeful Marve Studios, lucrează intens la poveștile Fantastic 4 și X-Men, iar săptămâna trecută am aflat că drepturile de distribuție pentru The Hulk și Namor s-ar fi întors la Marvel.

Revenind la Morbius, filmul promite din primul trailer. Ca moment al acțiunii, captura de la începutul articolului arată că povestea are loc după al doilea Spider-Man. Ce-i ciudat la aceeași imagine e că acela nu este Spider-Man-ul lui Tom Holland, ci versiunea lui Tobey Maguire.

Anyway, filmul iese pe 31 iulie.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.