În 2004 tata mi-a adus două cadouri importante din Barcelona: o mândrețe de CD Player marca Thomson și o compilație Ministry of Sound. M-am uitat puțin ciudat la el:

Ce e Ministry of Sound?

Mi-a spus doar să ascult și să-mi dau seama ce înseamnă muzica electronică adevărată (prin perioada aia cumpăram cd-uri cu muzică electronică făcută de ai noștri rapsozi). Compilația a stat pe repeat pe CD Player până am uitat CD-ul într-un autocar de pe Valea Prahovei, dar de atunci mi-am dat seama că muzica electronică din afară e la un alt nivel față de ceea ce aveam noi.

Am spus povestioara asta pentru că brand-ul Ministry of Sound vine în cortul încălzit de la Arenele Romane pe 18 februarie, iar cei care ne vor distra sunt Global Deejays, Paul Deighton, Adrian Eftimie și SYOS. De Global Deejays bănuiesc că știți (“Sound of Sanfrancisco”, “What A Feeling” și mai recentele “Bring It Back” și “Hardcore Vibes”), iar Paul Deighton este rezidentul MoS. Nu știu câți știu despre Adrian Eftimie, dar omul a mai mixat pentru MoS, chiar în Londra. Dacă ați fost la evenimentele dance de anul trecut este mai mult decât probabil să-l fi văzut pe SYOS, ditai robot-ul de 2.5 metri cu LEDuri și scântei.

Biletele nu-s scumpe, pentru accesul general nu vă trebuie decât 35 lei.

via

PS: Câțiva ani mai târziu am ajuns în Barcelona cu compilația “The DJ 3 in the Mix” a lui ATB pe telefon, iar tata nu s-a lăsat până n-a ascultat-o.