Pentru mine evenimentul Ministry of Sound la București e precum John McClane: este întârziat, dar nu se dă bătut. Drept urmare eu și oamenii de la Xteria am tras tare în ultimele săptămâni ca Ministry of Sound să vină până la urmă la București și să lase o impresie bună.

Dacă va face asta rămâne să vedem, asta depinde doar de feedback-ul primit din partea fanilor muzicii electronice. Și dacă tot am adus vorba de muzica electronică, Ministry of Sound la București va fi cu și despre tech house, progressive house și techno, pentru că cei ce vor veni sunt nimeni alții decât UMEK și Nick Warren. Adrian Eftimie și Syos vor completa un line-up despre care cred că va ține multă lume în priză la Turbohalle pe 12 mai.

Elementele specifice Ministry of Sound precum decoruri, lumini, cadouri și așa mai departe vor fi și ele la fața locului. Așa că de pe acum declar pe proprie răspundere că îmi pare rău că în seara respectivă nu voi putea să mă distrez la maxim, ci va trebui să am grijă ca lumea să se simtă bine (voi, ahem). Puteți afla mai multe detalii despre Ministry of Sound București aici.

Și dacă vreți să vedeți cum e UMEK și cum ar putea fi un Ministry of Sound Bucuresti, atunci ceea ce s-a întâmplat anul trecut la Novi Sad: