Mikey Hash face emisiune cu Bendeac

mikey hashÎn cazul în care sunteți fan de-ai lui Mikey Hash, e foarte probabil să fi văzut anunțul acestuia că va face o emisiune împreună cu Mihai Bendeac (sau invers). Sincer să fiu am strâmbat din nas când am văzut știrea. Mikey are un umor diferit față de cel al lui Bendeac și, implicit, are un alt public. Pe Bendeac îl țin minte promovând cultura concomitent cu scenele de sex mimate cu Daniela Crudu. Să-i zicem un umor schizofrenic.

Mihai Bendeac: proiectia din viitor a lui Mikey

Însă curiozitatea mea nu este legată de viitorul lui Bendeac, ci de cel al lui Mikey. Să facem un exercițiu de imaginație: Mihai Bendeac este proiecția din viitor a lui Mikey. Și acum să explic. Mikey este cunoscut pentru o rețetă simplă: el, o cameră, trei pereți și permanenta comunicare cu al patrulea. Este băiatul care face o formă de umor care prinde la public dintr-un simplu motiv: Mikey pare un băiat ca oricare altul, care dă drumul la cameră și vorbește verzi și uscate. Este unul dintre noi, cei care ne uităm la Defranco, Shane Dawson, Ray William Johnson și restul.

Mihai Bendeac: declinul umorului

Mihai Bendeac devenea cunoscut publicului larg prin emisiunea “Mondenii”, o producție Prima TV în care vedeam 4 actori transformându-se în personalitățile de care ne lovim când deschidem televizoarele. Materialele erau filmate simplu, machiajul și costumația erau simple și tot ce-ți rămânea erau replicile. Însă când s-a dus în jos “Mondenii”? Pentru mine atunci când au introdus publicul și platoul de filmare. Au încercat să aplice rețeta emisiunii clasice de divertisment. Pentru mine n-a mers, am schimbat postul și de atunci “Mondenii” n-a mai existat.

Apoi Bendeac a trecut în curtea Intact și a continuat același stil agresiv de a face umor: cu mult urlat și multe gesticulări inutile. Umorul lui Bendeac s-a transformat într-o hiperbolizare inutilă a unor pseudo-vedete. Paranteză: uitați-vă ce făcea Divertis pe vremuri când vine vorba de imortalizat vedete și oameni politici.

Mikey Hash: ganduri din viitor

Întrebarea firească se referă la parcursul lui Mikey din acest moment. La capitolul imagine cu siguranță este pe plus: va intra într-un mediu cu rată de penetrare de câteva ori mai mare decât ceea ce oferă acum internetul. Va deveni cunoscut pe sticlă, se va scrie despre el nu doar în blogosferă, ci și în media clasice. Și totuși se mai gândește cineva la publicul deja format pe Youtube? Și ce se va întâmpla cu Doza de Haș? În cazul în care va continua, gândiți-vă un pic la calitatea umorului Divertis, Vacanța Mare și Doru Octavian Dumitru după ce toți au intrat pe sticlă.

Umorul diluat romanesc

Problema oamenilor cu umor din România a fost întotdeauna o echipă de marketing în spatele emisiunii. O echipă ce caută să transforme gramul de umor în cât mai multe puncte de audiență. Chestia e că mina numită “Mikey Hash” sau “Divertis” are o funcție proprie de regenerare a umorului, indiferent de cât de mare e cererea de puncte de audiență. De aceea nu vreau ca Mikey să ajungă ca Bendeac: de la un umor acceptabil la urlete a la Fernando de la Caransebeș. Și tocmai de aceea mă tem că Mikey este un Bendeac mai tânăr, lipsit de stresul unui departament de marketing ce-ți comandă să scrii bancuri, dar care inevitabil va ajunge la procării.

Update: Mikey a ținut să lămurească niște chestii pe Facebook:

Am primit multe mesaje de la voi si ma simt dator cu o explicatie: Da! am batut palma cu Mihai Bendeac pentru o noua emisiune de divertisment pe TV. Da! se poate spune ca umorul nostru difera dar tocmai de asta vrem sa ne folosim. Avem o chimie foarte buna si cred cu tarie ca acest show v-a schimba felul in care Romanii percep televiziunea si divertismentul. Va asigur ca voi face tot posibilul sa imi pastrez esenta si voi fi mereu acel Mikey H pe care l-ati cunoscut pe net. 🙂 Va multumesc tuturor pentru sustinere si va iubesc ! 🙂

Așa să fie.

foto via


Comments

12 responses to “Mikey Hash face emisiune cu Bendeac”

 1. s-a intamplat ce trebuia sa se intample. Mikey Hasd pe tv. si de aici declinul lui. dupa ceva timp, desigur.
  asta e cursul umorului, in general.

  1. Sincer sper sa faca precum Chappelle si sa renunte cand incep sa i se bage tampenii pe gat.

   1. stai linistit, ca internetul este plin de „Mikey Hash„. doar ca sunt inca nedescoperiti. el pleaca, dar vin altii din urma.

 2. Mikey Hash , fa’ ce crezi tu ca-i mai bine(…) . Bafta !!!

 3. Am dat al patrulea like si primul share pe Twitter, vorba aia: Primuuul!

  Acum, serios, sper sa iasa ceva fain, dar nu stiu cat de mult e dispus Bendeac sa se schimbe, iar de la Mikey astept doar sa continue cu Doza, ar fi pacat sa nu.

  1. Bunescu Hipsterescu.

 4. ” acest show v-a schimba …”

 5. Eu cred că Bendeac l-a agățat pe băiatul de la Doza de Haș în ideea a profita de imaginea pozitivă a videobloggerului.

  Mikey H. e amuzant, dar cu siguranță nu m-aș uita la Show-ul celor doi datorită lui Bendeac.

 6. Delia Andreea Avatar
  Delia Andreea

  Imi pare rau Mikey, nu se scrie “…acest show V-A schimba…”, ci “va schimba” .

 7. Nu mai fti rai!Sunt sigur ca nimic nu se va schimba!Poate doar Romania!Cum a zis si Mikey!Nu se va schimba!Isi face o cariera si el!Sunteti carrcotas cu totii!:( Merita mai multa incredere si RESPECT dupa tot ce a facut!

 8. Este adevarat faptul ca Mikey si Mihai Bendeac nu sunt chiar din acelasi “aluat” al umorului,dar eu il sustin ,pentru ca merita!Mikey este o persoana extrem de inteligenta,iar acest lucru il putem observa cu usurinta in interviurile si alegerile pe care le-a facut de-a lungul timpului.Ironia este o modalitate prin care Mikey si-a castigat o mare parte din fani,iar aceasta este o insusire caracteristica persoanelor inteligente,dupa cum bine stiti .Ar fi pacat sa se schimbe si sa ajunga la fel ca Mihai Bendeac,dar eu il sustin in tot ceea ce face. Si dupa cum il stim noi pe Mikey,sunt sigura ca va face alegerea corecta!Eu am incredere,il respect pentru munca depusa si pentru “Doza de Has” care este un succes! Sper ca acest show sa fie unul de calitate! SUCCES IN TOT,MIKEY!Sa nu renunti la DDH,indiferent de ce s-ar intampla,e prea tare!!! :*

 9. sa ne intelegem, videobloggerii nu o sa se uite la tv ca si audienta ,deci mikey isi pierde din farmec facand ceva total diferit dar poate sa ii ofere si sunt sigur o punte pt. a dezvolta proiecte de viitor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.