N-am o statistică reală legată de cât de calm sunt când ajung acasă. Dar, cel puțin în ultimii aproape 4 ani, zic că mustățile și torsul care mă așteaptă acasă îmi fac serile mult mai ok. 

Dacă ideea unor seri mai calme vă surâde, Miau Cafe e locul din care puteți pleca cu cel puțin o pereche de mustăți, pe lângă bonul fiscal pentru cafea sau ceai. Îl găsiți pe lângă maternitatea Bucur, mai exact pe Strada Între Gârle 7.

Și pentru că vremea a început să se răcească, oamenii caută doritori de a oferi căldură pisicilor care stau afară. După două vizite pe care le-am făcut într-o săptămână, pot spune că oricare dintre perechile de urechi vă vor umple casa de o stare mult mai bună de spirit. Mie mi-a plăcut de asta, păcat că nu i-am reținut numele:

Este doar una din peste 20. Azi am nimerit la perioadă de somn, așa că majoritatea erau trase pe dreapta. Măcar să știți că dorm toate foarte frumos, în poziția covrig. Numai bune de privit în neștire și, eventual, de postat pe Instagram.

Dacă adopția nu este în plan în momentul de față, puteți vizita locul, sta de vorbă la o cafea și să ajutați cu cât puteți. În perioada aceasta se strâng bani pentru operația în urma căruia Muffin va putea respira mai bine.

Muffin

Sau, dacă pur și simplu vreți să știți cum e să stați la cafea și să vi se pună o pisică în brațe, Miau Cafe e locul pe care îl căutați. Întrebați de Fanta.

O Fanta să meargă la sufletul omului

Vă las cu restul pozelor pe care le-am făcut.