dincolo de cuvintePoate mă apuc de o tradiție pe blog: “melodia de duminică”. Încep cu o surpriză: “Dincolo de cuvinte”, noul single Smiley și Alex Velea. Say what? Da, e o melodie care mi-a intrat repede pe sub piele, așa de repede încât am luat-o imediat din iTunes și o am în heavy rotation pe telefon.

Refrenul îți intră imediat în minte, la fel și linia melodică. Pe lângă asta “Dincolo de cuvinte” are un ritm al pianului care-mi place foarte mult. Probabil de-aia am și decis să o declar melodia de duminică.

Un singur lucru îmi stă pe creier totuși: fontul artwork-ului. Nu știu de unde să-l iau. Seamănă cu ce are Skrillex, are ceva și din Mark Knight… Poate mă ajutați voi. Dacă vă place piesa, puteți s-o descărcați de aici.

PS: Cum vi se pare noua temă a blogului?


Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

4 Comments

Ionut Bunescu · March 17, 2013 at 23:50

Bre, parcă-mi plăcea mai mult cum arăta înainte.

    dan · March 17, 2013 at 23:51

    Are si Dăscălescu la fel și am impresia că o avea înainte să mi-o instalez eu. O să mai umblu puțin la culori. Oricum fontul îmi place mai mult.

Anca Duma · March 18, 2013 at 13:28

Domnule, imi placea mai mult tema anterioara. Hm, legat de piesa. Just HM! O sa mai ascult si anunt! 😀

Săptămâna viitoare la On Air Music Awards - Dan Pandrea · April 9, 2013 at 11:28

[…] Eu deja am scris despre unul dintre artiștii nominalizați, alegându-i melodia în primul articol Melodia de duminică. […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.