Masini de vis

scris de

in

Astazi trebuie sa onorez o leapsa. Si ca sa pastram un cadru organizat, propun sa o luam pe clase:

Clasa Mini: Aici nu incape indoiala: multi prieteni au fost stresati, batuti la cap cu masina in cauza. Tin minte ca la SIAB 2007 am stat o jumatate de ora pe langa/in ea. Suzuki Swift

.

Hatchback. Aici trebuie sa-i dau dreptate lui Hoinaru: VW Scirocco este cea mai buna alegere pe care poti sa o faci. Golful a ajuns prea banal.

Sedanuri de familie: Ford Mondeo. Nu stiu cum sunt celelalte masini din clasa respectiva, dar o luna de zile cat timp am condus asa ceva, masina asta a impresionat la toate capitolele: aspect, motorizare, confort, practicalitate, dotari, cutie de viteze. Intradevar, pretul e pe masura pentru o asemenea masina, dar la postul asta am voie sa visez. Mai departe!

Sportive. Intotdeauna m-a atras originalitatea. Cand am vazut modelul RX-8 de la Mazda, mi-am zis ca asa ceva ar merita sa fie cumparat dintr-un motiv foarte simplu: au facut-o diferit fata de ceilalti. Motorul si caroseria sunt principalele atractii la chestia asta (plus ca se conducea al naibii de bine in NFS Underground2).

Supercar. Aici alegerea e dificila. Daga pe segmentul Mini te uiti care are AC-ul la pretul cel mai bun, aici nu mai tii cont de dotari. Masina asta trebuie sa aiba un milion CP si un aspect pe care nici macar Dumnezeu n-ar fi in stare sa-l conceapa. Azi aleg Aston Martin AMV8.

Ultimul automobil face parte din categoria “As da doar o tura cu ea”. Intotdeauna m-am intrebat cum e sa ai o masina de oras cu aspect de roadster: coupe, doua locuri, motor turbo, garda la sol extrem de mica, evacuare zgomotoasa. Stiu ca are cutia de tot rahatul si acest lucru strica toata distractia, dar modul in care arata si conceptul in sine m-ar face sa ma duc intr-o zi la un dealer si sa o plimb putin prin oras. Smart Roadster (cine ar fi crezut?):

Cam astea ar fi modelele, multumesc lui Hoinaru pentru leapsa, eu o dau mai departe Danei, pentru ca i-ar face mare placere 😀


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.