Mark Knight in Romania

Published by Dan Pandrea on

Pe 8 decembrie îl vedem pe Mark Knight in Romania. Omul din spatele Toolroom Records și Toolroom Knights o să închidă anul evenimentelor pentru Xteria. Din 2004 a pornit un brand care a prins foarte bine în Vest și a care a purtat numele atâtor petreceri.

Mark Knight in Romania

Pe lângă DJ-ul și producătorul cu nume nobil, pe listă mai sunt italienii de la Phunk Investigation (în variantă solo, că doar unul se ocupă cu mixatul), Adrian Eftimie și Survi. Pe rând. Phunk Investigation a mai venit de vreo două ori în România, tot în cadrul evenimentelor Xteria. Oamenii au la activ niște nominalizări prin Ibiza și colaborări cu alți DJ din sfera tech-house (merg foarte bine înainte de main-ul lui Mark).

http://soundcloud.com/phunkinvestigation-1/phunk-investigation-another

De Adrian Eftimie nu prea am ce să spun. Îl cunoaște toată lumea de la “No Side Effect” încoace, a fost invitatul Ministry of Sound în Londra și invitatul Xteria la Ministry of Sound World Tour în primăvară. Eu sunt fan declarat al mixurilor sale de vară, mai ales al celui de mai jos:

De Survi sunt convins că n-a auzit nimeni. La fel este și în cazul lui Xael, cel care deschide party-ul Faithless DJ Set (banner-ul din dreapta). Motivul este simplu: am decis la Xteria să lansăm oameni care nu au șanse să fie făcuți vizibili. Ergo Survi și Xael.

http://soundcloud.com/survi/soulful-connection

PS: Survi se ocupă și de aplicațiile Future DJ și Beatspiral.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.