Mândri că suntem români – o altă idee

După ce PSD-ul s-a făcut de tot râsul cu pozele luate de pe Shutterstock pentru actuala campanie electorală, în contextul actual s-ar nimeri o altă campanie, pornind de la același slogan: “Mândri că suntem români”.

Ai noștri au trecut granițele de foarte mult timp și au ajuns să locuiască în Vest. Deși la știri ajung doar imagini cu furturi, violuri, înșelăciuni și trafic de persoane, există conaționali care sunt respectați în comunitatea care i-a adoptat.

Pentru ei aș face campania “Mândri că suntem români”, însă ruptă total de tot ceea ce înseamnă politic și campanie electorală. Pentru că astfel de oameni mai spală din imaginea și așa știrbită a românilor în Europa și în lume.

Poate citește cineva rândurile astea și pregătește o campanie frumoasă de 1 decembrie.


Comments

2 responses to “Mândri că suntem români – o altă idee”

 1. Marian Avatar
  Marian

  “Mândri că suntem o minoritate?” Mai bine nu. Identitatea naţională ţi-o arăţi pe teritoriul ţării tale, nu peste hotare, unde reprezinţi o minoritate şi unde istoria locului nu are nici o valoare pentru tine.

 2. roarke Avatar
  roarke

  Cititi pe internet despre studiul universitatii din SUA, in care se analizeaza privatizarea voit distrugatoare facute de investitori straini cu concursul romanilor aflati la putere.
  Mindri ca sintem romani ?
  DE CE ?
  Indiferent daca aceasta pagina de facebook este la comanda PSD-ului sau nu, pentru ca oricum nu imi pasa de ei si de nici un alt partid , pentru ca au dovedit timp de 25 de ani cit le pasa de noi. Adica de loc. Idee afisata pe afise electorale. Pentru ca au prins tupeu, au trecut totusi atitia ani in care majoritatea tac din gura, si nimeni nu isi cere drepturile.
  Pensionarii cu printre cele mai mici pensii in UE, salariati la stat si la patroni cu salarii tot mici si taiate, asistenti medicali carora nu le pasa de pacienti si poarta o singura pereche de manusi sterile pe schimb, parinti care isi lasa copii in grija bunicilor ca sa li se dea educatie, sintem pe primul loc la moarte infatila din UE, pe locul 3 la obezitate din UE, si la TBC pe locul 2, sintem printre ultimele tari de pe planeta unde mai avem speranta ca se va aranja bine de la sine, fiind manipulati de diferite partide, cit si de televiziuni (mai ales Antena 1 si 3 care nu au nimic de facut in fiecare zi decit sa arunce cu noroi in alte partide si mai ales in Basescu, de care personal nu imi pasa, dar totusi toata treaba asta nu este civilizata) Avem locuri fruntase unde nu trebuie si continuam sa tacem din gura. UE ne-au imprumutat ca sa nu mai putem da inapoi, stiind ca PSD, PDL si toti altii nu fac nimic cu banii. Antena 1 spune ca PSD e bun. 25 de ani nu au insemnat nimic de fapt.
  Ai vazut filmul 1984 facut in 1984 ?
  Este exact ca in Romania, minus cladiri darimate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.