Categories
Tech

Mactards at work

DPReview.com a luat camera noului iPhone 5S la testat şi au scris vreo 10 pagini. Foarte interesant dacă sunteţi interesaţi de fotografie până la cele mai mici detalii. Cum nimic pe lumea asta nu-i perfect, site-ul a acordat telefonului nota 8.1. Decent dacă e să ne gândim că este vorba doar de un telefon.

Dar cum armata de idioţi e cea mai numeroasă din lume, mactarzii de la cultofmac, mai exact un autor care se laudă că a scris la Wired acum 4 ani jumate, s-au trezit să dea în cap, că ei nu văd mai departe de mărul lui Steve. “Proştii ăia de la DPReview nu ştiu că iPhone are cea mai bună cameră”.

Şi uite de-aia posesorii de iPhone şi Mac sunt făcuţi proşti, că un nimeni care locuieşte în Barcelona se dă mare analist pe partea de foto.

PS: Apropo, să treci de pe Wired pe CultofMac e cam de cacao dpdv profesional.

By Dan Pandrea

Content Editor. Copywriter. Pasionat de fotografie.

1 reply on “Mactards at work”

Pe mine m-a atras la inceput aceea functie slow motion, insa sincer sa fiu cred ca e loc de mai bine, insa ma gandesc ca vorba totusi de un telefon si nimic mai putin.
Spre exemplu felul cum reactioneaza sticla sparta, o moneta cred ca ar ajuta multa procqesul… plus ca exista riscul ca ei sa prelucreze acele clipuri publicitare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.