Categories
Cotidiene

Lucruri de interzis: țăranii care vând pe marginea drumului

Uite o idee bună pentru guvernanți / poliție / ANAF: lege care să clarifice oprirea pe un drum național fără motiv și condițiile în care șoferul are voie să facă acest lucru. N-ai nicio problemă mecanică sau nimeni din mașină nu simte nevoia să irige sau să fertilizeze știuleții (sunt om înțelegător – când te taie, te taie!)? Atunci n-au voie să oprească pe marginea șoselei, mai ales dacă este un drum național care se aglomerează în fiecare weekend.

Drumul spre București (DN2) e înțesat de țărani care vând fructe și legume, dar mai ales de idioți care pun mașinile pe avarii și ocupă banda unui drum pe care se circula lejer cu 120km/h. Și mai eroi sunt ăia care bagă jumătate de mașină în țărână, pentru că mai bine riscăm să provocăm niște accidente, decât să mergem la supermarket sau într-o piață.

Și până să începeți să urlați că nu sprijin micul producător, vreau să vă spun că aceluiași mic producător i se rupe de bunul simț, logică, chiar și de rara ocazie când o administrație locală se ocupă de problemă. Exemplu: înainte de Urziceni se află satul Coșereni, unde primăria s-a gândit că ar fi bine ca, la ieșirea din localitate, să amenajeze un teren unde țăranii își pot expune roadele pământului într-un mod civilizat și sigur. Piața a fost atât de bine primită, încât țăranii au aceleași obiceiuri proaste.

Poliția și ANAF-ul s-ar distra maxim pe un drum București-Buzău, contribuind la excedentul bugetar.

One reply on “Lucruri de interzis: țăranii care vând pe marginea drumului”

“Uite o idee bună pentru guvernanți / poliție / ANAF. ”
nu are legatura cu nici unul din guvernanți / poliție / ANAF
Doar primaria Copsereni, care poate, sau nu?, ar trebui sa le interzica sa vanda pe marginea drumului
Iar idiotul care opreste pe marginea drumului o face chiar legal, zi mersi ca pune avariile
Mergi tu sau prietena ta cu 50 la ora in localitate si o sa fie bine….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.