Logitech adună chestii mișto în noul MX Master

scris de

in

Sunt multe lucruri care îmi plac la mouse-ul pe care îl dețin, Logitech T631, unul dintre ele fiind bateria de 300 mAh și portul USB prin care se încarcă. În cazul în care sunt pe 0, un minut de încărcare asigură o oră de lucru, ceea ce m-a ajutat enorm în câteva situații. Singurul lucru aiurea la tot mecanismul ăsta e că Logitech a ales să pună port-ul USB pe talpa mouse-ului, nu pe latură.

Prin proaspătul Logitech MX Master se pare că au învățat din aceasta mică greșeală (sau au mai mult loc în el) și au pus mufa USB pe latura frontală a mouse-ului. Puțin îmi pasă că Logitech îmi dă voie să conectez mouse-ul și prin Wireless (acel dongle care ocupă aiurea un port USB), eu sunt în stare să militez în Piața Universității pentru dotarea tuturor dispozitivelor periferice de input cu Bluetooth.

Deci Wireless 2.4 GHz sau Bluetooth, baterie de 500 mAh, autonomie de până la 40 de zile, încărcare rapidă în 4 minute, ce asigură 6 ore de funcționare, cinci butoane, scrol și gesturi pentru €99, începând cu luna aprilie.

Logitech_MXMaster_4

 


Comments

2 responses to “Logitech adună chestii mișto în noul MX Master”

  1. Are un design extrem de fancy si cred ca isi face treaba foarte bine. Deasemenea pare sa fie extrem de ergonomic. Can’t wait to test it.

    1. Dan Pandrea Avatar
      Dan Pandrea

      Și mai admirabil e faptul că prețul de lansare e identic cu cel al modelului T631.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.