Live la Digital Marketing Forum

Mâine voi șterge praful de pe plugin-ul de live blogging și voi scrie în timp real despre ceea ce se discută la Digital Marketing Forum. Ca să vă faceți o idee, anul acesta vor fi prezenți 0 guru în marketing, se va vorbi din 0 cărți și, drept urmare, se vor semna tot atâtea din partea autorului.

Din prezentarea pe care o vedeți aici, Digital Marketing Forum pare să meargă foarte mult pe latura practică “am vrut asta, am aplicat așa, au ieșit atâtea lucruri”, așa că se anunță o zi cu foarte multă informație condensată în doar câteva ore. Sper doar să tastez suficient de repede.

Așa cum m-au obișnuit, cei de la Evensys vor împărți evenimentul de mâine în două conferințe generale (Digital Marketing Trends & Predictions for 2015, Online Marketing Strategies) și trei specializate pe Digital Marketing Solutions, Online Creativity și Performance Marketing.

Vor fi speakeri de la Ilyan, Google, Profitshare, proaspăt lansatul Uber, Avon, Webstyler și Mugur Pătrașcu, care cel mai probabil va vorbi despre ceva pe acolo și n-o să prea înțelegem.

Hai că o să fie fun. Ne vedem și citim mâine de dimineață, de pe la 9.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.