Lansare Youtube România cu oameni nepotriviți

Published by Dan Pandrea on

Youtube RomaniaCum adică nepotriviți? Păi haideți să vă spun. Pe scenă au urcat toți cântăcioșii lu’ pește, care cică au succes pe Youtube. Oameni buni, ei nu au succes pentru că există Youtube. Nu! Serviciul deținut de Google doar le-a extins expunerea către oamenii care nu știu să folosească o telecomandă și să dea pe Atomic.

M-aș fi așteptat să-i văd pe scenă pe oamenii care s-au născut pe Youtube: Mikey Hash (care a fost în public), Creative Monkeyz, 10 lucruri și toți cei care strâng subscriberi cu miile doar prin ceea ce fac în fața unei camere dintr-un apartament. Așa am stat să mă uit la niște valoroși care fac un playback de toată jena în fața unor corporatiști extaziați că-i văd pe Velea și Smiley.

Haideți să vă spun cum aș fi făcut evenimentul. Aș fi păstrat prestația orchestrei de la începutul evenimentului și prezentările celor doi oameni din conducerea Youtube. În schimb aș fi luat un DJ de club și l-aș fi pus să mixeze toată seara pe melodiile românești care au făcut milioane de vizualizări. Bani mai puțini cheltuiți, lipsa penibilității playback-ului și, zic eu, mult mai puține bășini pe metru pătrat.

PS: Kudos pentru Andra și Andreea Bănică. Ele au fost singurele care au prestat cu adevărat la microfon. În rest, Corina și WhatsUp, rămâne cum am stabilit.

Categories: Muzica

5 Comments

Sandra · April 26, 2013 at 12:42

Iar Corina, iar Whats Up? Subscriu la ce ai zis tu cu ”oamenii care s-au născut pe Youtube” si sa speram ca in cativa (zeci de) ani vom ajunge si noi sa organizam evenimente ca aia de peste ocean.

Nwradu · April 27, 2013 at 09:32

Nu mai sunt sigur, dar Robotzii parca nu pe Youtube erau puși pe net.

    dan · April 27, 2013 at 16:09

    Creative Monkeyz au inceput pe Youtube, dupa care s-au dus pe Vimeo. Intre timp s-au intors si au 120k subscriberi.

Bass player · April 28, 2013 at 22:32

Ganduri conexe despre YouTube Romania… http://goo.gl/hcShm

VIDEO: YouTube România s-a lansat cu artiști și agenții de publicitate · April 26, 2013 at 12:47

[…] nu a fost OK: Așa cum observa și Dan Pandrea, evenimentul a pus accent pe artiștii pop și dance la modă dar creatorii de conținut video pe […]

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.