În câteva cuvinte: a fost foarte bine. De la organizare, la sunet și oamenii care au urcat pe scenă. Setul lui Snatt & Vix a fost o incursiune prin tot ce e mai bun în muzica trance.

Într-un fel, mi-a fost dor de evenimente de genul ăsta. Mai mici, mai simple, dar pline de oameni care apreciază muzica bună. Fără efecte pirotehnice elaborate, fără DJ care se ascund după pupitru, înainte să pornească muzica. Fără mii de Jesus pose când te întâlnești prima dată cu publicul. Heck, ATB a avut reacția asta când a urcat pe scenă:

TrancENDancE 10 year anniversary-12

Nice crowd!

Mai departe, neamțul și-a pus căștile pe urechi și s-a ținut de un mix foarte bun. Nu l-am simțit la fel de agresiv în difuzarea propriilor piese, a știut cum să comunice cu publicul.

Singurul lucru de care îmi pare rău este că n-a rămas vreo două minute la autografe. În față erau niște fani cu bannere și steaguri, chiar și eu l-am adus pe al meu, în cazul în care ATB ar fi pus mâna pe un marker. N-a fost să fie de data asta, poate cu ocazia următorului set, cine știe.

TrancENDancE 10 year anniversary

Air keyboard

Cât despre TrancENDancE, dacă viitoarele evenimente vor fi o copie a celui de duminica trecută, bring it on!

Snatt & Vix

Snatt & Vix

Restul fotografiilor de la eveniment sunt aici.

Categories: Muzica

Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

2 Comments

Voturile mele pentru DJ Mag Top 100 | Dan Pandrea · August 22, 2016 at 08:54

[…] poziție este by default a neamțului, însă anul ăsta m-a impresionat foarte plăcut la petrecerea de 10 ani TrancENDancE. ATB a servit un set mult mai bine legat, melodiile au fost mult mai bine alese, iar asta s-a […]

Emma Hewitt a demonstrat că nu e doar o voce de studio | Dan Pandrea · October 24, 2016 at 22:59

[…] A fost fain. Mergem și la anu’ dacă Snatt & Vix au de gând să continue tradiția party-urilor la Arene. Și la ATB a fost bine. […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.