Categories
Film

La film: Mission: Impossible – Rogue Nation

 

Mai poate Cruise? Judecând după faptul că a stat agățat de un avion, în timpul decolării și a filmat o scenă subacvatică fără tuburi de oxigen, aș zice că, la cei 53 de ani, omul e în formă excelentă. Dacă vă uitați zilele astea la ce se discută prin media, Mission: Impossible – Rogue Nation este prezentat ca o carte de vizită special făcută pentru Tom Cruise, însă, din fericire, filmul oferă mai mult decât atât.

În esență, personajul principal, Ethan Hunt, este nevoit să devină invizibil pentru prietenii săi, CIA și “The Syndicate”, organizația problemă, și să salveze din nou lumea. Dacă nu vă plictisesc prea tare scenele de birocrație, atunci o să ajungeți repede la scene de bătaie bine executate, urmăriri de la care Vin Diesel are ce învăța și, în final, o să vă întrebați de ce s-a terminat filmul atât de repede.

Dincolo de clișeele cu care am fost obișnuiți (scena planificării spargerii, senzori biometrici, măști și trageri în piept), Mission: Impossible – Rogue Nation arata că, odată cu vârsta, Tom Cruise e mai gentilom. Nu tu cearșafuri șifonate și nu tu împușcat personaj negativ (sau varianta aia în care o mierlește pe mâna lui). În schimb, filmul e nițel mai deștept, oferind publicului o simetrie foarte bine executată a începutului și sfârșitului.

Merită banii voștri pentru o seară la cinema? Cu siguranță.

mission-impossible-rogue-nation-motorcycle-explosion_1920_0-e1433808025568

By Dan Pandrea

Content Editor. Copywriter. Pasionat de fotografie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.