La concert: Maroon 5

România a așteptat concertul ăsta de câțiva ani încoace, iar fetele au oftat profund, numărând zilele până când Adam le va clăti ochii. Eu am așteptat concertul sperând ca băieții să bage “Harder to Breathe”. Adam s-a conformat, chitaristul (James Valentine) a fost genial și lumea care a stat mai aproape de scenă a fost mulțumită. Restul au avut câteva lucruri de care să se plângă.

Minusul pentru aceștia a fost vocea lui Adam, care nu s-a auzit pe melodia de deschidere, Animals, și care n-a fost în cea mai bună condiție 80% din concert. Ok, vocea nu trebuie să fie identică precum cea din studio, însă Adam a dat semne că se chinuie în repetate rânduri. Și pentru că vreau să-i acord prezumția de nevinovăție, să zicem că parte din vină o poartă și sistemul de sunet orientat către blocurile din Piața Constituției (deci ecou).

În schimb, mi-a plăcut mult structura concertului. Maroon 5 a legat mai bine piesele decât au făcut-o Dimitri Vegas și Like Mike la Untold. Momentul acustic a fost foarte bun, iar finalul a fost cea mai bună parte a concertului. Adam a zis că mai vrea să vină pe aici. Data viitoare n-ar strica să interacționeze mai mult cu publicul.

Cu ce am rămas după concert? Cu o organizare mai bună (față de poveștile horror auzite anul trecut, la Robbie), cu lume civilizată și o prestație vocală ce putea fi mai bună. Prețul de 150 lei pe bilet la Normal circle a fost corect, având în vedere cine a fost main act. Nu pot spune același lucru despre prețurile la Golden și Diamond.

Highlight-ul concertului: când au arătat-o pe Delia pe monitoarele de lângă scenă

IMG_1641


Comments

One response to “La concert: Maroon 5”

  1. […] 5. Adam Levine a urlat toată seara: “Auuuu!!!”, fără să-și dea seama că plagiază. Singura problemă? În România a mai fost unul pe nume Guță care a strigat cu ani lumină înainte “Lupii, bă!”. (via danpandrea.ro) […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.