Categories
Muzica

L-am vazut pe Val Kilmer. Sau pe Randi


În sfârșit a venit ediția de X Factor în care l-am revăzut pe băiatul ăla despre care ziceam ca e Val Kilmer altoit cu Randi. Mi-am zis că văd un om cu un puternic X Factor în el: e tânăr, e plin de viață, știe și cu vocea, și cu poziția pe scenă.

Curios este faptul că, în momentul în care am scris despre audițiile la care am luat parte, băiatul ăsta avea deja ceva fani, deci este de urmărit cum va exploda fanbase-ul său daca trece de bootcamp și de vizita la juriu. Și mai amuzant este faptul că duminică am spus iar pe Twitter că Marian Stancu seamănă cu Randi(așa îl cheamă, nu l-am verificat la buletin, da’ poate-l prind odată), însă imediat am fost corectat:

Mi-au plăcut și răspunsurile lui: bani de investit în producție și în dezvoltarea proprie. Frumos. Mi-am adus aminte de sfaturile lui Marian Ionescu din discuția cu Andrei Leonte: jumătate pentru tine, jumătate investești în carieră. Și dacă ne uităm la ceea ce a făcut Andrei până acum, piesa “Te iubesc cât doi” are 680.000 vizualizări, iar videoclipul a sărit de 80.000.

Dacă Marian este în realitate așa cum o arată și pe scenă atunci are foarte multe de câștigat, adică suportul juriului, al fanilor de acasă și al celor care nu au auzit încă de el.

By Dan Pandrea

Content Editor. Copywriter. Pasionat de fotografie.

One reply on “L-am vazut pe Val Kilmer. Sau pe Randi”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.