iRig MIX

Published by Dan Pandrea on


Succesul unui produs este dat de numărul de accesorii care apar pe piață. Prima dată s-a întâmplat cu iPod-urile, acum e rândul iPad-ului. iRig MIX este un MIDI Controller ce vrea să îmbrace funcția de mixer pentru DJii foarte mobili. Eu nu prea am fost de acord cu aplicațiile de DJ pentru iPad (chiar și pentru iPhone) pentru că nu au cum să redea fidelitatea unui CD player sau a unui pick-up.

Dacă cineva ar cumpăra un iPad doar pentru a fi un DJ cu aere de hipster, atunci nu m-ar convinge nici dacă ar fi un Nicky Romero altoit cu Avicii (dau și eu nume). Cu banii pe un iPad poți cumpăra niște console bune sau seturi ok și să fii numai bun de început de carieră. Unul dintre exemple este aici.

iRig MIX vine cu 4 aplicații iOS incluse în prețul de €75. Site-ul de prezentare prezintă bălăriile alea cu mixatul lângă piscină și în principiu oriunde găsești o suprafață plană, chiar și pe o placă de beton. E un scenariu ideal, dacă nu utopic, însă asta nu i-a oprit nici pe cei de la Pioneer să scoată clipuri de prezentare în care toată lumea mixează la kilogram.

PS: Cred în continuare că Stanton face cele mai frumoase playere.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.