iPod touch – după o lună

Goana după exclusivitate a tech reviewer-ilor aduce după sine review-uri la două zile după ce produsul sau serviciul a fost pus la vânzare. Din punctul meu de vedere nu ai cum să verifici toate trăsăturile unui produs doar în câteva zile, așa că pentru iPod touch mi-am rezervat o săptămână. L-am sucit pe toate fețele, l-am  butonat (deși nu știu cât de corect e termenul, având în vedere că iPod-ul este un touchscreen) și am încercat să-i găsesc bube. În prima săptămână nu am găsit mari probleme, dar după o lună pot spune că am învățat mai multe despre primul meu iOS device.

Cea mai bună aplicație rămâne iTunes. Poate oferi ore bune de distracție, chiar dacă nu ai prea multă muzică prin calculator. Aici este și partea frumoasă a lipsei unui radio încorporat. În fiecare săptămână am parte de podcast-uri ale unor mari producători de muzică electronică. Binențeles că iTunes include și partea de video. E puțin mai complicată importarea de video-uri, dar cu un convertor bun (Xilisoft) îți faci treaba. Am vrut să mă uit la un film bun sâmbătă dimineața, pe drumul dintre București și Buzău. Source Code a fost alegerea și nici nu știu cum a trecut timpul. Îmi mențin părerea în legătură cu căștile Apple și recomand cu căldură orice altă pereche de căști (dacă sunteți mai hipsteri sau doritori de culori tari, aruncați un ochi aici și aici).

Curios este faptul că până acum nu am simțit nevoia de jailbreak. E adevărat că până la update-ul 4.3.4 puteam să intru pe jailbreakme.com și să urmez pasul extrem de simplu. Unul dintre motivele pentru care nu am simțit nevoia să cumpăr aplicații ca un maniac. Singurele aplicații pe care le-am cumpărat au fost la reducere și, mai mult, înseamnă ceva: Street Fighter 4 Volt și Order and Chaos (un WoW făcut de Gameloft).

Total: 3 euro pe două jocuri de care nu mă plictisesc. Pentru cei ce spun ca iTunes e o corvoadă, trebuie doar să știi unde să cauți ceea ce te interesează.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.