Răspuns: o geek girl! Din start trebuie să diferențiem termenul geek de nerd. Deși Jason Biggs a fost nerd-ul care a câștigat până la urmă fata în Loser, un geek îi va da întotdeauna clasă. Un geek este pasionat de tehnologie, dar în același timp poate să scrie un articol cu titlul Last American Who Knew What The Fuck He Was Doing Dies

De regulă fetele se uită la noi ca la al 14-lea fel de mâncare când începem să vorbim de frecvențe, mega, giga, chiar și despre sidechaining și câteodată ne dorim să fim loviți în moalele capului și să o auzim pe cea de lângă noi cum spune: Întradevăr, abia aștept să vină luna noiembrie și să joc cel mai recent Uncharted.

Când am auzit de Girls Programming Camp m-am gândit instant la o petrecere în pijamale cu calculatoare și bere, dar mă îndoiesc că va fi așa.În schimb, începând cu 30 octobrie, până pe 5 noiembrie, voi, fetele, puteți să participați la evenimentul organizat de infoarena și facebook, în cadrul căruia puteți să vă diversificați cunoștințele din domeniul IT. Participarea este gratuită, iar evenimentul vizează elevele de liceu și studentele din primii ani de facultate (deci cineva de la infoarena a gândit bine evenimentul ăsta).

Lăsând gluma la o parte, Girls Programming Camp urmărește dezvoltarea unei baze solide pe care participantele să își construiască apoi cariera și care să le asigure internship-uri, slujbe de succes sau rezultate deosebite la cursurile de programare.

Dacă vă surâde ideea, intrați pe pagina de facebook și vedeți cum faceți să participați.